Trail Zone versenyek

Nagyon sok szeretettel köszöntünk versenyeinken, bármelyik helyszínre vagy távra is neveztél.

Már fontos az elején leszögeznünk, hogy nem tömegrendezvényen vagy, ha ilyenen szeretnél részt venni rossz helyen jársz.

Versenyeink minden fordulója létszámkorlátozott, ami azt jelenti, hogy 500 főnél több versenyzőt nem tudunk fogadni.

Ezért igyekezned kell a nevezéssel minden esetben.

Célunk egy barátságos, jó hangulatú ellenben a Terepfutás.hu által lefektetett szabályokhoz szigorúan alkalmazkodó, velük időpontokban nem ütköző minőségi szolgáltatásokkal ellátott versenysorozat működtetése.

Ehhez olyan sportos, szeretetteljes és gyönyörű környezetben fekvő településeket sikerül együttműködő partnerként magunk mellett tudni az elkövetkezendő évekre, akik velünk szervezőkkel közösen, lelkes támogatásukkal évről-évre meghatározó élményt tudnak nyújtani majd Nektek.

Versenyeink öt csodálatos helyszínen kapnak helyet a Vértes és a Bakony tájegység szívében.

Amire számíthattok: gyermekmegőrzés pedagógussal 3 éves kortól (apa, anya nyugodtan futhasson) minőségi termékek a frissítőpontokon, High5 frissítés, finom ételek a célba érkezést követően, masszázs, rajtcsomag, rajtszám, időmérés, befutóérem, 3 táv minden versenyen edzettségi szintnek megfelelően, abszolút díjazás a női-férfi futamban, mind a három távon, gyermekfutamok, ismerd meg a terepfutást mini futam.

Várunk Benneteket nagy szeretettel,

A Trail Zone csapata